• Jo Vally
 • Lissa Lewis
 • David Vandyck
 • De Romeo's
 • Bart Kaëll
 • Nicole & Hugo
 • Jo Vally
 • Sasha & Davy
 • David Vandyck
 • De Romeo's
 • Bart Kaëll
 • Nicole & Hugo
 • Sasha & Davy
 • Vlaamse Sterren

Jo Vally wordt opnieuw opa

Vorig Jaar werd Jo Vally voor het eerst grootvader, van Stan en Lio.
In Juni mag Jo zijn derde kleinkind verwelkomen.

Lissa Lewis - Sprong In Het Duister

Nadat ze van bij de start van haar nog prille carrière door insiders, collega's en media meteen werd gebombeerd tot "de Vlaamse belofte van de Nederlandse pop", legde Lissa Lewis het voorbije jaar een indrukwekkend parcours af. Haar debuutsingle 'Gouden Glimlach' werd zowat grijsgedraaid door de Vlaamse radiozenders en stond een half jaar onafgebroken in de Vlaamse Ultratop 50. Lissa werd onlangs – naast gevestigde namen als oa Bart Herman, Christoff, Laura Lynn, Jo Vally en Willy Sommers - gevraagd een nummer van Will Tura te bewerken voor het tribute album rond diens 75ste verjaardag. Haar sprankelende versie van 'Boven de wolken' is momenteel aan het uitgroeien tot een stevige hit. Bovendien werd Lissa bekroond met zowel een nominatie in de categorie 'Doorbraak' als 'Beste Zangeres' voor 'Zomerhit 2015', een enorme blijk van erkenning.

De release van haar debuutalbum 'Sprong in het duister', een album waar al enige tijd reikhalzend wordt naar uitgekeken daar zowat de ganse Vlaamse muziekwereld, is de kers op de taart na een bewogen en leerrijk jaar voor Lissa Lewis. 'Sprong In Het Duister' is een fris en fruitig Nederlandstalig popalbum. Een debuut waarop originele uptempo songs als 'Gouden Glimlach' en 'Wat ik voor je voel', afgewisseld worden met prachtige, meeslepende nummers als 'Nu de hemel open gaat' en 'Laatste adem'. Mooi aangevuld met verrassende covers zoals 'Boven de wolken' en de titelsong 'Sprong in het duister', een ijzersterke Nederlandstalige bewerking van Take That-classic 'Could it be magic'.

Kortom, een debuutalbum waar Lissa Lewis zeer trots op mag zijn en waarmee ze een een overtuigende sprong maakt naar een hopelijk lange en succesvolle carrière!

Laat De Zon In Je Hart

En het werd zomer… Een heerlijk zomerse ‘feelgood’ compilatie die de zon vanzelf in
je huis tovert. Enkel Nederlandstalige tracks !
TOP-tracklist en dé soundtrack voor de zomer van 2015 !

"Vlaamse Sterren"
Het moet niet altijd alleen maar Vlaams zijn voor Vlaamse Sterren... dat bewijzen we met onze gloednieuwe signing op CNR Records, het moederlabel van Vlaamse Sterren. Nick & Simon, de 2 populaire Nederlanders waarmee Vlaanderen de jongste jaren al veelvuldig mocht kennismaken, vervoegen sinds kort de CNR rangen en daar zijn we natuurlijk erg trots op! Het is misschien nog wat vroeg maar sinds afgelopen weekend is hun nieuwste album beschikbaar in de handel... en dat nieuwe album werd een heus kerstalbum en zowaar nog in het Engels ook! "CHRISTMAS WITH NICK & SIMON" is NU overal verkrijgbaar en als je het niet wil missen dan koop je het beter NU al want Kerst vliegt traditiegetrouw weer snel aan ons voorbij zonder dat je er erg in hebt... en het zou toch zonde zijn dat je al die mooie kerstsongs al weer zo snel zou moeten opbergen tot volgend jaar. Voor Nick & Simon – het populairste duo van de Lage Landen – wordt het een bijzondere Kerstperiode. In 2009 scoorden Nick & Simon een nummer 1 kersthit met hun liedje ‘Santa’s Party’. Het succes van dit nummer smaakte naar meer en nu vier jaar later verschijnt zowaar een compleet kerstalbum van Nick & Simon. ‘Christmas with… Nick & Simon’ bevat heel wat kerstklassiekers in verrassende uitvoeringen, drie nieuwe zelfgeschreven songs en twee bijzondere duetten. Voor de kerstklassieker ‘Baby It’s Cold Outside’ dook Nick de studio in met de gerenommeerde zangeres Katie Melua (Nine Million Bicycles). Zingt Nick met Katie dan heeft Simon de Belgische top-artieste Barbara Dex kunnen strikken voor het wondermooie ‘Christmas in our Hearts’. Na 9 succesvolle albums, samenwerkingen met o.a. Tom Helsen, Daan, Gert Bettens (K’s Choice) en David Poltrock en duetten met Alides Hidding zingt Barbara nu met Simon. Naast de ondersteuning van hun vaste band werd er voor ‘Christmas with Nick & Simon’ ook samengewerkt met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica In Rossi). Gordon Groothedde tekent ook nu weer voor de magistrale productie van dit kerstalbum. 1/Best Time Of The Year 2/ Let It Snow 3/ Christmas Time With You 4/ Baby It’s Cold Outside (Nick & Katie Melua) 5/ Christmas In Our Hearts (Simon & Barbara Dex 6/ Mistletoe 7/ Merry Christmas Everyone 8/ Mistletoe And Wine 9/ Vrolijk Kerstfeest 10/ Christmas Was A Friend Of Mine 11/ Santa’s Party 12/ 2000 Miles 13/ Ze Lijkt Net Niet Op Jou (Kerstversie) CHRISTMAS WITH NICK & SIMON Nu overal te koop!